Week van gebed 2022

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 08 januari 2022

Licht in het duister! Dat is het thema voor de week van gebed 2022.

In de week van 16 januari t/m 22 januari zal er vanuit diverse kerken een live uitzending worden uitgezonden van een gebedsbijeenkomst. Door de versoepelingen die de regering in de persconferentie van 14 januari bekend heeft gemaakt, kunnen alle bijeenkomsten ook in de betreffende kerken worden bezocht. We proberen de informatie hier zo actueel mogelijk weer te geven, houd eventuele aanpassingen in de gaten. Uiteraard worden de bijeenkomsten en programma's ook uitgezonden vanuit de onderstaand genoemde kerken zodat u ze ook thuis kunt volgen.

Het programma ziet er als volgt uit

Zondag 16 januari 11.15 uur, het thema is “Richt ons op” is er een uitzending vanuit de Gereformeerde kerk (Rijssenseweg 13) en is te volgen via deze link:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/2077-Gereformeerde-kerk-Enter Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Maandag 17 januari 19:30 uur, het thema is “Breek onze muren af” is er een uitzending vanuit de Gereformeerde kerk (Rijssenseweg 13) en is te volgen via deze link:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/2077-Gereformeerde-kerk-Enter Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Dinsdag 18 januari 19:30 uur, het thema is “Doorbreek onze gewoonten” is er een uitzending vanuit de RK kerk (Dorpstraat 125) en is te volgen via deze link:
https://www.facebook.com/SchermenHAntoniusAbtEnter Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Woensdag 19 januari 19:30 uur, het thema is “Laat ons niets ontbreken” is er een uitzending vanuit de Hervormde kerk (Dorpstraat 55) en is te volgen via deze link:
https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21831 Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Donderdag 20 januari 19:30 uur, het thema is “Leid ons Heer” is er een uitzending vanuit de Gereformeerde kerk (Rijssenseweg 13) en is te volgen via deze link:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/2077-Gereformeerde-kerk-Enter  Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Vrijdag 21 januari 19:30 uur, het thema is “Kom laten wij aanbidden” is er een uitzending vanuit de Gereformeerde kerk (Rijssenseweg 13) en is te volgen via deze link:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/2077-Gereformeerde-kerk-Enter  Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Zaterdag 22 januari 19:30 uur, het thema is “Geef ons de wil te delen” is er een uitzending vanuit de Hervormde kerk (Dorpstraat 55) en is te volgen via deze link:
https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21831 Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Zondag 23 januari 12:15 uur, het thema is "Zet ons op nieuwe wegen" is er een uitzending vanuit de de Reggestroom (Sporthal "De ZomP", Reggestraat 100) en is te volgen via deze link:
https://www.reggestroom.com/media/  Deze bijeenkomst kan ook fysiek bijgewoond worden.

Bij de online gebedsmomenten wordt evenals voorgaande jaren gebruik gemaakt van een boekje. Een boekje kan vooraf (vanaf 11 januari) afgehaald worden bij het Dienstgebouw van de Hervormde kerk, Oude Pastorie straat 9, Enter. Bij het Dienstgebouw staat een kast waar deze boekjes in liggen.

Verdere informatie voor de lokale bijeenkomsten is te vinden op de website www.hervormdenter.nl , de facebook pagina van de kerk en de meeleven brief. Meer algemene informatie over de gebedsweek kunt u vinden op: https://www.missienederland.nl/weekvangebed. Van harte welkom! Contactpersonen: Harriët Smit en Jannette Meesters.

De informatie die hier wordt weergegeven is de meest actuele informatie en kan afwijken van gegevens in het kerkblad of andere eerdere publicaties. 

Inloggen