Vakantiebijbelweek

Categorie: Jeugd Gepubliceerd: maandag 23 december 2013

In onze gemeente wordt jaarlijks, in samenwerking met de Gereformeerde kerk, een Vakantie Bijbel Week (VBW) georganiseerd. Dit is een week voor kinderen van 4 tot 13 jaar. In een gezellige sfeer worden zij door Bijbelverhalen, liederen en andere middelen bekend gemaakt met de Bijbel het woord van God. Hierbij hebben we de groepen zo ingedeeld dat de kinderen van 4 tot 8 jaar een ander programma hebben dan de kinderen van 9 tot 13 jaar. De kinderen van de onderbouw zijn deze dagen in het Hervormd Dienstgebouw en de kinderen van de bovenbouw zijn deze dagen in Ons Centrum (achter de Gereformeerde kerk) Deze programma’s zijn zo veel mogelijk afgestemd op de belevingswereld van de desbetreffende leeftijdscategorie.

De VBW wordt altijd gehouden in de laatste week van de grote schoolvakantie. Van dinsdag tot en met donderdag, ’s morgens van 9.30 uur tot 12.00 uur, waarbij op 1 van de ochtenden een spelochtend wordt georganiseerd. En voor de kinderen uit de bovenbouw is er een filmavond. Op zondag sluiten we samen af met een kinderkerkdienst. Het ene jaar in de Geformeerde kerk het andere jaar in de Hervormde kerk.

Vrijwilligers om te komen helpen zijn tijdens de VBW zijn altijd van harte welkom!

Contactpersoon voor de VBW-commissie is Dianne Pluimers.