Clubwerk Hervormd Enter

Categorie: Jeugd Gepubliceerd: maandag 23 december 2013

Het komende seizoen wordt er weer om de week club gehouden voor de kinderen van groep 3 t/m 8.

Het doel van de club is om alle kinderen te vertellen over God. Wie Hij is en wat Hij voor ons gedaan heeft en nog steeds doet. Op een simpele en duidelijke manier wordt een gedeelte uit de Bijbel verteld/gelezen, uitgelegd en evt. over nagepraat. Ook zingen we altijd met elkaar. Daarnaast doen we allerlei gezellige dingen: spelletjes, knutselen, en vul maar in.

De club wordt gehouden op woensdag, meestal om de week, maar voor de exacte data verwijzen we u naar de agenda op de website en het kerkblad/meelevenbrief.
De avonden zijn van 18.30 uur – 19.45 uur. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn dus van harte welkom op onze club. Natuurlijk zijn ook vriendjes en vriendinnetjes altijd welkom!

Als club hebben wij een sponsorkindje van de stichting  2gether2africa (www.2gether2africa.nl). Haar naam is Kumba Perra.  Iedere week wordt hiervoor geld ingezameld, zodat Kumba Perra ook naar school kan gaan. Wilt u aan haar denken?

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Gwen Rohaan, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Inloggen