Diensten rond Kerst 2020

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 19 december 2020

Komende donderdag, 24 december, wordt om 20.30 uur online de Kerstnachtdienst gehouden. We doen dit wat vroeger dan normaal zodat wellicht ook jongere kinderen uit de gezinnen mee kunnen kijken. Met een knipoog naar de vele Kerststerren die in het dorp hangen is het thema van deze dienst is: ‘Ik zie een ster!’ Mocht u zelf zo’n Kerstster in of aan uw huis hebben hangen, dan is het wellicht leuk om een ‘Selfie met Kerstster te maken’. U kunt deze foto doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Deze selfies zullen dan in een presentatie verwerkt worden die aan het begin van de dienst getoond wordt. Op die manier kunnen we, ondanks het online karakter van deze Kerstnachtdienst, toch nog iets van onze onderlinge verbondenheid tijdens de Kerstdagen uitdrukken. 

Op eerste Kerstdag ’s morgens is er een dienst voor maximaal 30 kerkgangers. We sluiten dan het Kerstproject van de kindernevendienst ‘Ik zie toekomst in jou’ af door stil te staan bij engelen boven Bethlehems velden. 

Op tweede Kerstdag is er geen Kinderkerstfeest. In plaats daarvan is er vanuit het jeugdwerk een interactieve Kerstwandeling voorbereid die in de periode van 20-12 t/m 28-12 gelopen kan worden. Alle gezinnen van de gemeente hebben hier voor een uitnodigingspakket gekregen.

 

Inloggen