Kerkpleinmarkt 2019 overtreft vorige edities (2)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: maandag 03 juni 2019

Op zaterdag 18 mei jl. heeft de zevende editie van onze Kerkpleinmarkt plaatsgevonden. Dit jaar met het motto: “Samen sterk voor een nieuw kerkelijk centrum naast de kerk!” De dag begon gelijk al met prachtig weer, de jassen konden bij het opbouwen van de kramen gelijk al uit en met alle helpende handen stonden alle kramen al binnen een halfuur tijd. Hans Berkhoff ging ons voor in gebed waarbij we met elkaar om Gods zegen hebben gevraagd voor deze dag en samen het lied “10.000 redenen tot dankbaarheid” hebben gezongen. Hierna was het snel de kramen inrichten en alles gezellig aankleden want de eerste kopers meldden zich al snel.
Het werd al snel super druk, de kinderen stonden in de rij om geschminkt te worden, de auto’s om gewassen te worden en er was een enorme drukte rondom het Rad van avontuur en lootjes waren snel per ronde uitverkocht. De zelfgebakken cakes, taarten, cupcakes e.d. waren rond 12.00 uur al vrijwel allemaal verkocht en allerlei lekkers waaronder verse puddingbroodjes werden samen met een kop koffie of thee gezellig genuttigd op het terras. Ook de plantjes, bloemstukjes en rommelmarkt spullen vonden gretig aftrek. De kinderen vermaakten zich ondertussen uitstekend met spelletjes, waarbij prijzen gewonnen konden worden of ze gingen lekker knutselen. Ook na afloop werd er gezamenlijk met heel veel gemeenteleden weer opgeruimd waarna we met elkaar onder het genot van wat drinken gezellig konden bijkomen in de tuin van de Oude Pastorie.
Het was een zeer geslaagde dag waar de organisatie met heel veel dankbaarheid op terugkijkt.
De volgende dag, op zondagmorgen werd tijdens de gezinsdienst door onze voorzitster Lydia de opbrengst van deze markt bekend gemaakt. Mede door de voorverkoop door Rutger via Marktplaats was dat dit jaar het fantastische bedrag van maar liefst € 8000,=! Wat een verrassing voor iedereen! Wij willen iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze dag van harte danken en geven bovenal God alle dank en eer!

Inloggen