Dabar: animatiewerk met een missie!

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zondag 07 mei 2023

Mijn zomer was echt fantastisch!  

Zin in een onwijs leuke werkvakantie? Dan is Dabar iets voor jou! Bij Dabar doe je in teamverband animatiewerk met een Missie. Als team organiseer je toffe animatieprogramma’s voor kinderen, tieners en volwassenen en deel je het geloof op een manier die bij jou past. Dabar wordt op campings en in stadswijken in Nederland gedaan waar ook veel kinderen en tieners komen met een rugzakje. Kinderen die thuis weinig liefde krijgen en tieners die op zoek zijn naar echte aandacht.  

Vanuit de commissies van Almelo/De Grimberghoeve willen we de volgende twee projecten bij je onder de aandacht brengen: 

Stadswijk Almelo (De Ontmoeting)
Hou jij van andere culturen en ben je nieuwsgierig naar de Turkse cultuur? Wil je het evangelie op een creatieve en sportieve manier delen met mensen die niet op vakantie kunnen? Lees dan meer over deze nieuwe Dabarplek in een stadswijk in Almelo. 
* Wk 34; 20-08-2023 t/m 26-08-2023, nog 7 plaatsen beschikbaar

Camping de Grimberghoeve
Sinds 2015 is Dabar actief op camping de Grimberghoeve in Notter, vlakbij Wierden en Rijssen. De familie Lammers is eigenaar van deze camping met ongeveer 70 toerplaatsen. Op de camping zijn meerdere speelgelegenheden en aan de overkant van de weg is een strandje aan de rivier de Regge.
* Wk 32; 05-08-2023 t/m 12-08-2023, nog 5 plaatsen beschikbaar (teamleider gezocht!)
* Wk 33; 12-08-2023 t/m 19-08-2023, nog 3 plaatsen beschikbaar

Door het doen van Dabar kun je echt verschil maken in levens van mensen. En je hebt ook gewoon een supertijd met je team en je groeit in geloof. Ontdek welke Dabarlocaties er nog meer zijn op www.izb.nl/dabar. Je kunt je aanmelden met vrienden of individueel. Aanmelden kan via www.izb.nl/inschrijven. Deelname is gratis.

Inloggen