Meat & Eat op 14 april 2023 (1)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zondag 12 maart 2023

Zoals u al in de vooraankondiging hebt kunnen lezen organiseren we op 14 april 2023 een Meet & Eat. Deze avond start om 18.30 uur in de Bron en is bedoeld voor alle gemeenteleden van jong tot oud! Tijdens deze avond hopen we elkaar te ontmoeten in een informele setting waarbij gezorgd wordt voor een voorgerecht, een (Italiaans) hoofdgerecht en een (oer Hollands) nagerecht. De verdere invulling van deze avond willen we nog niet verklappen maar hoe leuk is het dat de maaltijd wordt geserveerd door onze jeugd!

De bedoeling is dat we elkaar als gemeente beter leren kennen en hoe kan dit beter dan met elkaar aan tafel te gaan. De maaltijd stond ook centraal bij de eerste Christen gemeente. In Handelingen 2 lezen we: “Ze waren één met elkaar, aten met elkaar en baden samen”.

Om de drempel voor deze avond zo laag mogelijk te houden vragen we geen toegangsprijs maar vragen we een bijdrage in de vorm van een vrije gift. Geef je hier op, scan de QR code, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel / app naar 06-42166052 of via de opgavelijst in de hal van de kerk en de Bron.

Inloggen