Gemeenteavond op 21 Juni 2022

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 18 juni 2022

U bent van harte uitgenodigd voor de gemeente avond van aankomende dinsdag, 21 juni. In het eerste deel van deze avond is er een uitgebreide presentatie over Trans World Radio (TWR). Gerdien Wessels wordt door de Hervormde Gemeente te Enter uitgezonden om straks voor TWR te werken. In de afgelopen periode is er al een aantal keer in de kerkdiensten kort aandacht geweest voor het werk van TWR. Vanuit TWR zijn dinsdagavond twee medewerkers, naast Gerdien, aanwezig om meer te vertellen over het werk van TWR in het algemeen en het werk dat Gerdien gaat doen in het bijzonder.

Tijdens de tweede helft van deze gemeenteavond leggen we deel I van het nieuwe beleidsplan aan u als gemeente voor. U kunt dit vinden via deze link Het document wat u moet hebben is: ‘Beleidsplan Hervormde Gemeente Enter 2021-2025 Deel Missie’. Voor degene die wat minder digitaal vaardig zijn ligt deze zondag een uitgeprint exemplaar klaar bij de uitgang van de kerk. Tevens zullen er een aantal exemplaren bezorgd worden in het Reggedal. Voor degenen die minder tijd hebben, raad ik aan vooral hoofdstuk 2 en 3 en hoofdstuk 6 en 7 te lezen.  

Op 5 juli hoopt de kerkenraad een tweede gemeenteavond rond het nieuwe beleidsplan te beleggen waarin deel II wordt besproken. Dat verschijnt binnenkort eveneens op de website. 
We hopen u dinsdagavond te begroeten. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in onze kerk.

Inloggen