Kerkpleinmarkt op 21 mei 2022 (2)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: woensdag 20 april 2022

Na 2 jaar is het dan eindelijk weer zover en zal de Kerkpleinmarkt weer plaatsvinden gelijktijdig met de Ganzenmarkt. ’s Morgens heeft een grote groep vrijwilligers zich opgegeven om te helpen met de opbouw waarna we om 10.00 uur de markt hopen te kunnen openen. Mocht u nog prijzen hebben die die dag mogen worden verloot dan kunt u deze tot een week voor de tijd nog afgeven bij Willy Kroeze, Groengronden 3. Verder kunnen stekjes (zoals tomatenplanten) die zijn gekweekt voor de verkoop ook op de dag zelf nog ’s morgens worden afgegeven bij de plantenkraam. Ook van harte welkom zijn nog lekkernijen zoals cakes en taarten die mogen worden verkocht, elk jaar is deze kraam binnen een paar uur uitverkocht dus uw baksel is van harte welkom! Zie de Kerkelijk Meeleven en onze Facebookpagina om te zien waar en wanneer dit mag worden ingeleverd.

We zijn nog steeds op zoek naar mensen die willen helpen bij de Carwash, deze zal voor de kerk plaatsvinden dus volop vertier en gezelligheid dit jaar!

Maar naast alle inbreng zijn we natuurlijk ook gewoon heel blij wanneer u de Kerkpleinmarkt die dag bezoekt, een kansje waagt bij het Rad van Avontuur of aanschuift op ons gezellige terras met wat lekkers erbij. Of een paar van die heerlijke puddingbroodjes haalt voor thuis bij de koffie. De kinderen hopen wij ook veel plezier te kunnen bieden bij de kinderactiviteiten, er zal weer een leuke creatieve workshop zijn en de grote vraag is wie dit jaar met de felbegeerde pot met snoep naar huis gaat als winnaar van de sjoelwedstrijd?

Kortom: Een gezellige dag voor jong en oud, waarvan de opbrengst zal gaan naar de voortzetting van de bouw van ons nieuwe Dienstencentrum. Dus: een investering voor de toekomst!

 

Inloggen