Uit Liefde gemaakt (maart 2022)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: maandag 14 maart 2022

Eindelijk kunnen we elkaar zonder 1.5 meter afstand, mondkapjes en andere regels ontmoeten. Het leek ons daarom leuk en goed om op donderdag 7 april een handwerkdag te organiseren. We willen dat doen in het Dienstgebouw, daar is de ruimte om te werken. We willen die dag voorraad te maken om te verkopen op de Oosterhoffair 2022 op koningsdag in Rijssen of op de Kerkpleinmarkt Enter 2022 in Enter. Je mag zelf weten of en hoe lang je komt. Wij zorgen voor koffie met wat er bij en als je de hele dag blijft verzorgen wij een broodje tussen de middag. Als je materiaal o.i.d. nodig hebt laat het ons dan even weten dan zorgen wij daarvoor.


Ook nieuwe vrijwilligers en mensen voor hand-en-span diensten zijn van harte welkom! Wil je even laten weten of je komt dan kunnen we er rekening mee houden. Dat kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon of app bij Ina Eertink, 06-23568784. En natuurlijk mag u komen kijken wat we zoal voor moois maken of wanneer u een bestelling wil plaatsen. Voor informatie wat we maken en wat de prijzen zijn neem dan een kijkje op onze website https://uit-liefde-gemaakt.wixsite.com/enter/over-ons  of de facebookpagina https://www.facebook.com/Uit-liefde-gemaakt-113916470336355 

Ook hebben wij nog een aantal poppenbedjes en wat houten speelgoed staan die wel een schuurpapiertje, likje verf en lak kunnen gebruiken. Dan kunnen wij voor de bedjes beddengoed naaien en proberen ze te verkopen op de Oosterhoffair 2022 op koningsdag in Rijssen of op de Kerkpleinmarkt 2022 in Enter. Is er iemand die het leuk vind om dit voor ons te doen?

De opbrengst van beide markten is voor de nieuwbouw bij de Hervormde kerk in Enter. Eventuele onkosten worden natuurlijk vergoed!

 

Inloggen