Kerkdiensten bekijken via Kerkomroep

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 13 november 2021

Tot het eind van dit jaar denken we nog via YouTube kerkdiensten te kunnen uitzenden, daarna willen we alleen via Kerkomroep.

De belangrijkste reden om te stoppen zijn de auteursrechten op de liederen en de voorwaarden daarover bij YouTube. We willen daarom het YouTube kanaal alleen in bijzondere gevallen nog kunnen gebruiken. Het verzoek is om vanaf nu alleen te gaan kijken via de Kerkomroep. Kijken kan uiteraard op een smart TV / laptop / tablet. Het is mogelijk daarop de Kerkomroep app  te (laten) installeren of via de website van www.Kerkomroep.nl de diensten te kijken en deze eventueel te “casten” naar uw TV toestel
Via een mediabox is het mogelijk op elke TV Kerkdiensten te kijken, meer informatie hierover kunt u vragen via de Diaconie.
Het tijdelijke kanaal is te vinden via de YouTube app, zoeken op: Hervormd Enter of via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCxrzwuQtGhBgDtGaOLav-HQ
Op onze site staat een uitgebreide handreiking welke mogelijkheden er zijn om Kerkomroep te installeren en andere manieren om de diensten te kunnen volgen. Mocht u vragen hebben kunt u bellen met (0547) 85 15 15 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Inloggen