Uitnodiging voor Follow-up kring (Catechese)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: woensdag 19 augustus 2020

In het afgelopen seizoen was er op maandagavond belijdeniscatechese en op vrijdagavond catechisatie voor de 18+ groep die doordeweeks niet kon. Na peiling onder beide kringen blijkt dat we dit seizoen gezamenlijk op dinsdagavond verder kunnen. Ik noem de kring in het vervolg de Follow-up kring omdat die bedoeld is als vervolg op de gewone jongerencatechisatie.
Op de Follow up kring worden de hoofdlijnen van het christelijk geloof behandeld waarbij er veel aandacht is voor de vraag wat we hier nu persoonlijk mee kunnen in ons eigen geloofsleven. Aan het einde van de Follow up kring bestaat de mogelijkheid om in de kerk belijdenis te doen maar je kunt de Follow up kring ook volgen zonder dat je dat van plan bent. Waarschijnlijk helpt de Follow up kring je wel om beter te begrijpen waarom je deze stap wil zetten of waarom (voorlopig nog) niet. 

Weet je welkom om verder te verkennen wat het christelijk geloof inhoudt en voor jou persoonlijk kan betekenen. Is je interesse gewekt? Bel of mail me dan even (tel. 0547-381222 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Je krijgt dan voorbereidingsmateriaal voor de eerste open avond toegemaild/thuisbezorgd. Diegene die vorig jaar één van beide kringen op maandag- of vrijdagavond gevolgd hebben, krijgen het voorbereidingsmateriaal automatisch toegezonden.
De Follow up kring wordt om de week gehouden op dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in het Dienstgebouw. De eerste avond is op dinsdag 15 september 2020 is een open avond voor alle belangstellenden waarop je vrijblijvend kunt kennismaken met de Follow up kring. Een hartelijke groet, ds. Wim Geuze.

Inloggen