Bouwcommissie Dienstencentrum op het “kerkeiland”

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: vrijdag 03 juli 2020

We hebben goed nieuws! Maandag 29 juni heeft de gemeenteraad van Wierden ingestemd met de wijziging van het bestemmingsplan en kunnen onze plannen voor de nieuwbouw van het dienstencentrum doorgaan. Wij zijn hier vooral dankbaar voor en vragen God om wijsheid  in de volgende te nemen stappen.    
In het kerkblad van juni schreven we al dat we medewerking van iedereen vragen omtrent het parkeren. Kom zoveel mogelijk met de fiets naar de kerkdiensten en de wekelijkse avondactiviteiten. Komt u wel met de auto, parkeer dan netjes en houdt rekening met de “noabers”. We hebben goede contacten met onze “noabers” en willen dit ook graag zo houden.

En nu? 
Allereerst nemen we nu stappen om te komen tot een bouwteam: aannemer, installateur, constructeur. Ook het sloopwerk heeft onze aandacht. Daarnaast zijn we bezig met het verkrijgen van fondsen en willen we starten met acties binnen onze gemeente om geld op te halen voor het mooie nieuwe Dienstencentrum. Binnenkort hoort u meer de acties en meewerkmogelijkheden. Immers, om te bouwen hebben we wel financiële middelen en klussers nodig.  

 

Inloggen