“Enter helpt Enter”, een nieuw hulpplatform voor Enter

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zondag 05 april 2020

In deze moeilijke tijden van corona is het belangrijk om extra naar elkaar om te zien. Daarom hebben de gezamenlijke Enterse kerken het hulpplatform “Enter helpt Enter” opgericht.

Met “Enter helpt Enter” willen we mensen die hulp nodig hebben als gevolg van de coronacrisis, helpen.  We denken hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij boodschappen doen, hond uitlaten, iets op de post doen of gewoon een luisterend oor voor een praatje. We kunnen dit uiteraard niet alleen, maar roepen jullie als inwoners van Enter op om ons te helpen. Als we de handen ineen slaan kunnen we samen bergen werk verzetten. De Enterse Dagen gaan niet door dus een prachtige gelegenheid om op deze manier de saamhorigheid in het dorp te ervaren. 

Dus lees je dit bericht en heb je praktische hulp nodig of word je enthousiast van dit mooie initiatief, meld je dan aan via de website https://enterhelptenter.nl/
Je mag ook bellen met 06-16864659. Je krijgt dan onze coördinator Ria Heering aan de telefoon. Zij zal de schakel zijn tussen hulpvraag en geschikte vrijwillige hulp. Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met de diaconie. Zo helpen we elkaar als Enternaren in deze bijzondere tijd!

 

Inloggen