Collecte via de Givt-app op uw smartphone

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020

De maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus maken het onmogelijk om voorlopig normale kerkdiensten te organiseren. Gelukkig kunnen we u als Hervormd Enter wel live diensten aanbieden via Kerkomroep https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21831 en YouTube https://bit.ly/2weBW6S .

Hierbij kunnen we niet normaal collecteren. Het tonen van een rekeningnummer om geld over te maken, is op dit moment het enige wat we kunnen doen om geld in te zamelen. Door de snelle verversing van de beeldschermen is dat echter geen ideale oplossing. Zondag 29 maart 2020 starten de diaconie en het college van kerkrentmeesters daarom een proef met het collecteren via de Givt-app op uw smartphone of iPhone. Wilt u gebruik maken van deze service, dan hebt u de Givt-app nodig.

Deze gratis app kunt u downloaden op http://www.Givt-app.net/download  of u installeert de Givt-app via de Apple app store of via de Google Play store. Na de installatie van de Givt-app, moet u wat dingen instellen, zoals uw e-mailadres en u moet de Givt-app toegang geven om de camera van uw mobieltje te mogen gebruiken. Daarna kunt u in de Givt-app gemakkelijk instellen welk bedrag u wilt geven aan de collecte. Vervolgens kiest u onze kerk uit de lijst.

Om het voor u eenvoudig te houden, is er voorlopig maar één collecte, de opbrengst daarvan wordt door de diaconie, de zendingscommissie en de kerkrentmeesters verdeeld over de doelen die op het normale collecterooster staan. Dus één collecte, maar wel vier doelen! Wilt u daar rekening mee houden met het bedrag dat u geeft? Op zondag 29 maart 2020 en de daarop volgende diensten zal voor de live kerkdiensten op de schermen uitleg over de Givt-app getoond worden. Met instructiefilmpjes wordt u vertrouwd gemaakt met het gebruik van de Givt-app. Hebt u problemen met de Givt-app, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via het telefoonnummer (0547) 38 29 70, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing. Maakt u liever geld over via uw bank? Dat blijft altijd mogelijk, want naast het geven met uw smartphone kunt u geld overmaken naar de rekening van Hervormde Gemeente Enter. Het bankrekeningnummer is: NL96RABO0373719248 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Enter. Alle collectegelden die we ontvangen worden zorgvuldig verdeeld over de doelen die op het collecterooster staan.

 

Inloggen