Ds. W. Geuze beroepen

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: vrijdag 08 maart 2019

Als beroepingscommissie en kerkenraad zijn we verheugd dat we u kunnen meedelen dat we een beroep hebben uitgebracht op ds. W. Geuze uit 's-Gravendeel. We hopen nu op goede en gezegende ontmoetingen waarin ds. Wim Geuze en zijn gezin verder kennis kunnen maken met onze gemeente. Omgekeerd kunnen we als gemeente ook met hun kennismaken. 

De volgende data zijn goed om hierbij te noemen:
- Zaterdag 16 maart: gemeenteavond met gelegenheid tot kennismaking in het Dienstgebouw. Deze avond begint om 19.30 uur.
- Zondag 17 maart zal ds. Geuze in de ochtenddienst voorgaan.

Laten we hopen op goede en open ontmoetingen, en biddend wachten op antwoorden over de weg die God met ons allen voor heeft.


Van ds. Geuze:
Beste Enternaren, nu er vanuit jullie gemeente een beroep op ons uitgebracht is, kijken we er natuurlijk naar uit om verder met jullie kennis te maken. De contacten tot nu toe zijn heel warm en hartelijk geweest.  We zijn al een keer op het dorp langs geweest voor een eerste indruk. Maar we hopen binnenkort nog een keer langs te komen voor verdere kennismaking met jullie als gemeente. Een spannende tijd voor ons en voor jullie! Bidden jullie met ons mee of de Here God  ons Zijn weg duidelijk wil maken? Een hartelijke groet vanuit ’s-Gravendeel, ds. Wim, Heidi, Noortje, Julia en Thijn Geuze.’

Fam. W. Geuze
Kerkstraat 25
3295 BD ‘s-Gravendeel

 

Inloggen