Kamp 2018, uitnodiging en opgave

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 31 maart 2018

Hallo allemaal!!

Het is bijna weer zover: we gaan op kamp! En natuurlijk willen we graag dat jullie met z’n allen meegaan! 

Ook dit jaar hebben we weer een heel leuk, erg gezellig en sportief programma voor jullie bedacht. De inhoud hiervan blijft nog even geheim. Maar dat we met z’n allen een hoop plezier gaan beleven staat vast! Dit jaar gaan we naar een kampeerboerderij in Nutter. We vertrekken op woensdag 9 mei om 18.00 uur bij het dienstgebouw en komen daar ook terug op zaterdagmiddag 12 mei rond 13.00 uur. 

Je kunt je opgeven op woensdag  4 april van 18.00 uur tot 19.30 uur in het Hervormd Dienstgebouw. 

Als je verhinderd bent, of niet in de gelegenheid bent om langs te komen op 4 april, dan graag voor 5 april de invulstrook incl. het bedrag inleveren bij:  Jennet Roelofs, Rijssenseweg 40.

De kosten voor het kamp zijn als volgt:
1 persoon         = € 30,-
2 personen = € 60,-
3 personen = € 80,-
4 personen = € 100,- 

Bij het opgeven graag de ingevulde opgavestrook meebrengen. Deze staat onderaan de uitnodiging. Je kunt deze hier downloaden.

Eventuele vragen over het kamp kun je stellen bij de opgave. Zijn er specifieke dingen die wij moeten weten over uw kind, zoals b.v. medicijngebruik of zijn er na de opgave nog vragen, dan kunt u bellen met Gwen Asbroek (06-38650158) of Jennet Roelofs (06-10253024). Je kunt het natuurlijk ook  mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wij hebben er al erg veel zin in en wij hopen dat jullie dat ook hebben! Groetjes van de kampcommissie.

Inloggen