Uit liefde gemaakt: Kerststukjes en carport-sale

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 20 november 2021

Kerststukjes:
Wij, van Uit liefde gemaakt, gaan samen met enkele gemeenteleden, op 10 december kerststukjes maken. De opbrengst is voor het nieuwe kerkelijk centrum. U kunt t.z.t. bestellen via facebook.
De kerststukjes kunnen qua uitvoering wat afwijken van de foto’s! De aantallen zijn beperkt. Volgende week volgt meer informatie.

Carport-sale op vrijdag 3 december:
De kerstmarkt, waar we op hoopten om onze spulletjes te laten zien, gaat helaas niet door i.v.m. corona. En dat begrijpen we volledig! Maar wij willen graag weer wat verkopen aan onze dorpsgenoten en mensen de gelegenheid geven om fysiek sinterklaas/kerst cadeautjes bij ons te kopen. Daarom gaan we op vrijdagmiddag 3 december toch nog een (mini) verkoop organiseren van 13.30 tot 16.00 uur. Net als in september, alleen nu onder de carport bij Frieda Wolters aan De Akkers 27 in Enter. We vragen u wel om de geldende corona regels in acht te nemen! We hebben o.a. leuke poppenkleertjes en met liefde gebreide sokken te koop. Ook deze opbrengst is weer voor het nieuwe dienstencentrum bij de Hervormde kerk in Enter. Hopelijk zien we u op 3 december!