Kerkdiensten te volgen via YouTube

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: vrijdag 20 maart 2020

Als Hervormde Gemeente kunnen we KerkTV aanbieden op computer, tablet, televisie en smartphone. Elke zondag worden er kerkdiensten uitgezonden via Kerkomroep. Veel ouderen kijken op deze manier mee vanuit huis of zorgcentrum. 

Ook kunt u uitzendingen vanaf zondag 22 maart meekijken via een livestream op Youtube. Ons verzoek is om dit zoveel mogelijk te doen, anders bestaat de mogelijkheid dat ouderen in het Reggedal en diegenen die een mediakastje via de Diaconie hebben gekocht niet mee kunnen kijken via Kerkomroep. De eerste keer dat er een dienst zonder kerkgangers werd uitgezonden was er via Kerkomroep niet voldoende bandbreedte om iedereen van beeld te kunnen voorzien. Daarom, als u niet in het bezit bent van een mediakastje, bij voorkeur meekijken via Youtube op de livestream van de kerk. Meekijken kan via deze link: https://bit.ly/2weBW6S 

De livestream is alleen op zondagen vanaf 9:15 en 18:45 uur te zien. De dienst terugkijken kan via Kerkomroep, deze start een kwartier nadat een dienst is afgelopen.Op Kerkomroep kunt u ook diensten uit het verleden opvragen.

Inloggen