Potgrondactie 2017

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 04 februari 2017

Het is weer zo ver! De jaarlijkse potgrondactie staat weer voor de deur. Zoals altijd gaat de helft van de opbrengst naar het jeugdwerk en de andere helft schenken we dit jaar aan de jongerenafdeling van Zorgboerderij De Piet. Zij bieden dagbesteding voor 6 tot 16 jarigen op de boerderij. (meer info op www.zorgboerderijdepiet.nl).
Om een zo groot mogelijke opbrengst te krijgen voor deze actie hebben we uw hulp nodig!
Allereerst van de jeugd. Degenen die naar Ichtus, catechisatie en/of het clubwerk gaan krijgen een opgaveformulier, maar uiteraard mogen de kinderen en jongeren die geen formulier hebben gekregen ook meedoen! Wilt u als ouder uw kind stimuleren om mee te werken aan de actie? Daarnaast zoeken we ook begeleiders. Hierbij denken we aan ouders, groeigroepen of andere vrijwilligers. De actie is op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 februari van 18.00 tot 20.30 uur. Geef bij het opgeven aan welke dag je komt helpen!
We zoeken daarnaast nog personen van 16 jaar of ouder die zaterdagmorgen 11 maart willen helpen met het rondbrengen van de verkochte zakken. Ook hiervoor kun je je via de e-mail aanmelden.
Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jij helpt toch ook mee?

Inloggen